Elektriciteit

Elektriciteit

Algemene elektriciteitswerken

Op zoek naar een vakman met ervaring en kennis van zaken voor alle algemene elektriciteitswerken?  Lumica uit Mol is de aangewezen partner. 

Elke elektrische installatie wordt steeds uitgevoerd volgens de geldende wetgevingen en reglementeringen.  Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie.  Ook herstelling en reparatie aan bestaande installaties worden uitgevoerd.

Bij een nieuwbouwinstallatie bekijken we eerst de bouwplannen van je woning.  Aan de hand hiervan geven wij advies voor de beste installatie en maken we een gedetailleerde offerte op. 

Domotica en poortautomatisatie

Lumica kiest voor alle domotica installaties het Belgische merk Dobiss.  Voor poortautomatisatie is dit Gi.Bi.Di.

Als je kiest voor een domotica installatie in je woning kies je voor comfort, veiligheid en besparing.  Ook de veiligheid in je woning wordt verhoogd door de installatie van domotica.  Hierbij denken we bijvoorbeeld aan de combinatie van domotica met videofonie en poortautomatisatie.  Automatisatie voor een poort kan op garage- en toegangspoorten.

Domotica wordt vandaag de dag veelal bediend vanop je tablet of smartphone.

Wij plaatsen ook zonnepanelen

Op zoek naar zonnepanelen?  Lumica geeft graag professioneel advies over de verschillende mogelijkheden.  De keuze van de zonnepanelen is afhankelijk van de grootte van je woning, je gezinssituatie en de zonligging van je woning.

Wij plaatsen zonnepanelen van de merken Panasonic en Frontline.  Deze zonnepanelen worden sinds jaar en dag verkocht en hebben hun diensten door en door bewezen.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en welke zonnepanelen het best passen bij jouw woonsituatie?  Contacteer ons dan nu.

Wie is Lumica?

Gestart in 2010 als Lumica, algemene elektriciteitswerken.  Uitgegroeid tot een erkend en geregistreerd koeltechnisch bedrijf.

Registratie erkend bedrijf ENREF/01349   –   Vlaanderen : ERK/BKS/107750   –   Brussel : KOEL/AIB/E-03/T-I-484

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de zaakvoerder, Sven.

Airconditioning en koelinstallaties voor particulieren en industrie

Sint Appolonialaan 202.8

2400 Mol

0499 / 749 708

info@lumica.be

Bel Lumica
Scroll naar boven